zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Raphinha houdt Barcelona in titelrace LA Liga

lees ook ...

Verrassende nederlaag voor Liverpool in de Europaleague

De afscheid nemende Jurgen Klopp werd op een verrassende 3-0 nederlaag van Atlanta getrakteerd donderdag in de kwartfinale van de Europaleague. De Premier League is natuurlijk een stuk prestigi...

De Braziliaanse international Raphinha scoorde zaterdagmiddag de enige treffer in de ontmoeting tussen Barcelona en Las Palmas.

Barcelona was zichzelf verplicht om te winnen van Las Palmas na de laatste internationale break. Bij Barcelona zat coach Xavi Hernandez niet op de trainingsbank vanwege een schorsing. Barcelona startte de wedstrijd heel agressief en kreeg kans na kans om tot scoren te komen. Barcelona scoorde wel 2 keer in de 1ste helft maar beide doelpunten werden vanwege buitenspel afgekeurd.

Bij een aanval van Barcelona werd Raphinha hardhandig aangepakt door de keeper van Las Palmas en dat kostte hem direct rood. Las Palmas speelde de rest van de wedstrijd met 10 man maar wist Barcelona het heel moeilijk te maken om tot scoren te komen, door met 5 man in de verdediging te staan.

In de 2de helft bleef Barcelona zoeken naar de openingstreffer. Joao Felix die kwam invallen voor Yamal, gaf vrij laat in de wedstrijd een afgemeten pass op het hoofd van de Braziliaan Raphinha , die feilloos inkopte en het later zou blijken het enig doelpunt in de wedstrijd. Door de overwinning van Barcelona  bedraagt de achterstand met koploper Real Madrid 5 punten. Real Madrid komt zondag in actie tegen Atletico Bilbao.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRaphinha houdt Barcelona in titelrace LA Liga