zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Quincy Promes wordt niet uitgeleverd

lees ook ...

Krappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League

Het is de ploeg van Transvaal zaterdagavond gelukt een magere 1-0 overwinning te behalen om de ploeg van Voorwaarts in de Suriname Major League. De 2 oudste ploegen in Suriname, Transvaal en Voor...

De 32-jarige Quincy Promes met een Suriaamse roots en uitkomend voor de Russiche ploeg Spartak Moskou wordt niet uitgeleverd aan Nederland.

Promes werd op 29 februari aangehouden op de airport in Dubai en daardoor niet mee kon reizen met de Russische club Spartak Moskou na een trainingskamp in Dubai. Promes werd de toegang tot het vliegtuig ontzegd en werd meegenomen naar het politiebureau in Dubai. Later zou blijken dat Promes betrokken was bij een aanrijding en de plaats had verlaten voordat de politie gearriveerd was. Inmiddels is bekend dat Promes de geldboete betaald heeft en dinsdag 5 maar richting Moskou mag vliegen.

Eerder werd bekendgemaakt dat Nederland en Dubai indertijd een uitleveringsverdrag hebben getekend en de mogelijkheid bestond dat Promes uitgeleverd zou worden. Nu de zaken anders liggen mag Promes zich weer aansluiten bij zijn club in Moskou. Spartak Moskou kwam zaterdag in actie in de Russische competitie zonder Promes, de club heeft hem een boete opgelegd omdat hij afwezig was. Als er niets meer tussen komt is Promes dinsdag terug in Moskou om zijn voetbalcarriere daar verder voort te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportQuincy Promes wordt niet uitgeleverd