zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Quincy Promes officieel veroordeeld tot zes jaar straf

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

De rechtbank in Nederland Amsterdam heeft woensdagochtend Quincy Promes veroordeeld tot zes jaar celstraf betreffende cocainesmokkel.

De rechtbank in Nederland heeft aangegeven dat er genoeg bewijzen zijn dat de voetballer Quincy Promes betrokken is geweest bij de cocaine smokkel in Antwerpen.De cocaine zat erstopt tussen een lading zeezot, die over allerlei zaken was verplaatst, en verstuurd vanuit Brazilie. Een deel van de cocaine werd door smokkelaars van boord gehaald, de 2de partij werd gelukkig onderschept.Dit alles von plaats in janauri 2020. Promes stond toen nog onder contract bij de Nederlandse club Ajax.

Toen de coacaine smokkel boven water kwam koos Promes ervoor Ajax te verlaten en tekende een contract in Rusland bij de club Spartak Moskou, waar hij nog steeds voor uitkomt. De voetballer verdwijnt voorlopig nog niet achter de tralies omdat hij nog actief is in de Russische competitie. Promes heeft inmiddels ookal de Russische nationaliteit aangevraagd. Promes speelde eerder voor FC Twente, Go Ahead Eaglesen de spaanse club Sevilla. Promes kwam 50 keer in actie voor het Nederlandselftal. Het is overigens te verwachten dat de advocaten van Promes hoger beroep zullen aantekenen tegen de veroordeling. De eis was 9 jaar en die is nu gebracht naar 6 jaar veroordeling. Promes zal vanwege de slechte relatie tussen Nederalnd en Rusland niet worden uitgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportQuincy Promes officieel veroordeeld tot zes jaar straf