maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Quincy Promes met Spartak Moskou naar trainingskamp in VAE

lees ook ...

Tien man spelend Ajax naar achtste finale Conferenceleague

In een wedstrijd die niet aan spanning ontbrak heeft Ajax uit Amsterdam zich donderdag weten te plaatsen voor de achtste finale van de Conference league door in verlenging met 2-1 te winnen van Bode/G...

De voetballer met Surinaamse roots Quincy Promes is alsnog in aanmerking gekomen voor een verblijfsvergunning om met zijn club Spartak Moskou naar de trainingskamp in de VAE mee tegaan.

Quincy Promes speelt al een tijdje voor de Russische club Spartak Moskou. In Nederland loopt een strafzaak tegen hem en bestond de mogelijkheid dat hij geen verblijfsvisum zou krijgen om met zijn team naar de Verenigde Arabische Emiraten te gaan voor hun trainingskamp. Gelukkig voor Promes kreeg hij wel zijn verblijfsvisum. Dat Promes een verblijfsvisum heeft gehad wekt verbazing omdat hij door Nederland wordt gezocht om een celstraf voor een steekpartij uit te zitten en nog belangrijker, omdat hij ook wordt gezocht als verdachte van het invoeren van een grote partij drugs. Promes staat ‘ international gesignaleerd’ wat betekent dat hij in theorie overal ter werled gearresteerd kan worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportQuincy Promes met Spartak Moskou naar trainingskamp in VAE