maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Quincy Promes duikt op in de muziek studio

lees ook ...

Suriname Major League geslaagde Clublicentie workshop

De Surinaamse voetbalbond (SVB) organisseerde op maandag 17 juni een zeer geslaagde en drukbezochte  clublicentie workshop te Owru club. Tijdens deze workshop is er nader ingegaan op het aangep...

Quincy Promes die onlangs op voorwaarde vrijgelaten is in Dubai houdt zich voorlopig niet bezig met voetbal maar dook op in de muziek studio.

Het lijkt er veel op dat Quincy Promes, nu hij onder voorwaaqrden is vrijgelaten, zich bezig houdt met het produceren van nieuwe muziek. Op een instagram- story is de in Nederland veroordeelde voetballer te zien in een muziekstudio.De beelden zijn afkomstig van de rapper Fatah, die bekend staat om zijn bivakmuts en maandelijks zo een 400.000 luisters op Spotify. Op de story van Fatah is te zien dat het duo zich in een studioruimte van Le Dome Records in Dubai bevindt.Promes maakte eerder zelf ook al enkele tracks, waarin hij ook rapte over zijn eventuele uitlevering aan Nederland.

Promes zit sinds febrauri dit jaar vast in Dubai, nadat hij daar verbleef met zijn club Spartak Moskou. Promes werd gearresteerd wegens het verlaten van een ongeval. Spartak Moskou had een trainingskamp opgezet in Dubai. Vanwege de aanhouding van Promes in Dubai heeft de speler zich niet meer op het voetbalveld laten zien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportQuincy Promes duikt op in de muziek studio