dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Qatar legt beslag op Aziatisch kampioenschap2023

lees ook ...

UFC Mexico Royval wint rematch van Moreno

In Mexico City stond zaterdagavond in de vlieggewicht klasse de rematch tussen Brandon Moreno en Brandon Royval die door Brandon Royval werd gewonnen. Brandon Moreno keerde voor  het eerst teru...

De Nationale selectie van Qatar heeft zaterdag voor de tweede keer op rij en voor de tweede keer in de geschiedenis de Azie Cup gewonnen door in de finale Jordanie te verslaan.

In de finale van Azie Cup  versloeg Qatar de ploeg van Jordanie met 3-1. Jordanie stond voor het eerst in de finale van de Azie Cup. De uitschieter in de finale was de aanvaller van Al – Sadd  SC Akram Afif die 3 penalties benutte in de finale. Yazan Al-Naimat scoorde het tegendoelpunt voor Jordanie.In de groepsfase van het toernooi, dat in Qatar gehouden werd, eindigde het thuisland bovenaan in een poule met Tadzjikistan, China en Libanon, waarna ze in de knock-out achtereenvolgens Palestina, Oezbekistan en Iran uitschakelde om de finale te bereiken. In de halve finale won Jordanie nog van Zuid- Korea. Er werd geen wedstrijd gespeeld om de 3de/4de plek.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportQatar legt beslag op Aziatisch kampioenschap2023