zondag 4 juni 2023
30.5 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

PSV wint KNVB beker finale

lees ook ...

Manchester City pakt ook de FA Cup

Na het kampioenschap in de  Premier League te hebben  gepakt is het de ploeg van Pep Guardiola  Manchester City  ook gelukt zaterdagmiddag de FA Cup af te pakken van Manchester United door de  wedstri...

PSV heeft na de Johan Cruijff Schaal ook de KNVB  beker weten te winnen en wel na het nemen van penalties tegen Ajax zondagmiddag .

PSV won nooit eerder in hetzelfde seizoen  4 keer van Ajax maar zondagmiddag gebeurde het wel in de finale van de KNVB beker na het nemen  van de  penalties met 3-2.Na 90 minuten en 2x verlenging bleef de stand 1-1. De penalty serie was een weerspiegelijking van de  hele wedstrijd. Ajax miste er 3 en PSV 2 voordat Fabio Silva de laatste penalty benutte en zo PSV de KNVB beker bezorgde.

Voor Ajax  is het seizoen 2022-23  nu al een ramp jaar, geen Johan Cruiyff Schaaf, geen KNVB beker  en ook geen kampioenschap in de Eredivisie  en moet men nog vrezen voor een  ticket om uit te komen in de  voorronde van de  Championsleague,  zelfs Europaleague is  nog niet zeker. PSV  daarentegen  blijft in de race voor de 2de plek in de  Eredivisie. PSV  wint voor de elfde keer de KNVB beker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV wint KNVB beker finale