dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

PSV wint KNVB beker finale

lees ook ...

” Johan Cruijff is mijn mentor” zegt nieuwe trai...

De 35-jarige Italiaan Francesco  Farioli is donderdag officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax. Farioli zette donderdag zijn handtekening onder een 3 jarig con...

PSV heeft na de Johan Cruijff Schaal ook de KNVB  beker weten te winnen en wel na het nemen van penalties tegen Ajax zondagmiddag .

PSV won nooit eerder in hetzelfde seizoen  4 keer van Ajax maar zondagmiddag gebeurde het wel in de finale van de KNVB beker na het nemen  van de  penalties met 3-2.Na 90 minuten en 2x verlenging bleef de stand 1-1. De penalty serie was een weerspiegelijking van de  hele wedstrijd. Ajax miste er 3 en PSV 2 voordat Fabio Silva de laatste penalty benutte en zo PSV de KNVB beker bezorgde.

Voor Ajax  is het seizoen 2022-23  nu al een ramp jaar, geen Johan Cruiyff Schaaf, geen KNVB beker  en ook geen kampioenschap in de Eredivisie  en moet men nog vrezen voor een  ticket om uit te komen in de  voorronde van de  Championsleague,  zelfs Europaleague is  nog niet zeker. PSV  daarentegen  blijft in de race voor de 2de plek in de  Eredivisie. PSV  wint voor de elfde keer de KNVB beker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV wint KNVB beker finale