zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

PSV wint KNVB beker finale

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

PSV heeft na de Johan Cruijff Schaal ook de KNVB  beker weten te winnen en wel na het nemen van penalties tegen Ajax zondagmiddag .

PSV won nooit eerder in hetzelfde seizoen  4 keer van Ajax maar zondagmiddag gebeurde het wel in de finale van de KNVB beker na het nemen  van de  penalties met 3-2.Na 90 minuten en 2x verlenging bleef de stand 1-1. De penalty serie was een weerspiegelijking van de  hele wedstrijd. Ajax miste er 3 en PSV 2 voordat Fabio Silva de laatste penalty benutte en zo PSV de KNVB beker bezorgde.

Voor Ajax  is het seizoen 2022-23  nu al een ramp jaar, geen Johan Cruiyff Schaaf, geen KNVB beker  en ook geen kampioenschap in de Eredivisie  en moet men nog vrezen voor een  ticket om uit te komen in de  voorronde van de  Championsleague,  zelfs Europaleague is  nog niet zeker. PSV  daarentegen  blijft in de race voor de 2de plek in de  Eredivisie. PSV  wint voor de elfde keer de KNVB beker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV wint KNVB beker finale