11.7 C
0
(0)

PSV wint overtuigend Johan Cruijff Schaal van AJAX

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

PSV verslaat Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena met 5-3 en legt net als vorig seizoen beslag op de Johan Cruijff Schaal

Het was de 1ste vuurdoop voor Ruud van Nistelrooy als nieuwe coach van PSV en toch wel de wedstrijd van Guus Till die drie van de vijf doelpunten voor zijn rekening nam. Ajax begon de wedstrijd heel goed en nieuwe aanwinst Steven Bergwijn opende de score voor Ajax en toch zou PSV twee keer scoren nog net opslag van rust en zo ging de rust in met een 2-1 voorsprong voor PSV.

In de 2de helft zagen we een beter spelend PSV maar toch was het Ajax die de wedstrijd gelijk trok het werd 2-2. Ajax zocht het 3de doelpunt op maar door een blunder van doelman Gorter kwam niet Ajax maar integendeel PSV op een 3-2 voorsprong en toen werd het plotseling 4-2 voor PSV, Ajax probeerde terug te komen in de wedstrijd en het 3-4 maar de ingevallen Xavi Simons overgenomen van PSG zorgde voor nog een domper bij Ajax door het 5de doelpunt op zijn naam te schrijven. PSV wint met 5-3.De ingevallen Bassey kreeg bij Ajax nog de rode kaart.PSV speelt komende dinsdag nog de Championsleague voorronde wedstrijd tegen A.S Monaco.