zaterdag 30 september 2023
26.6 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
0
(0)

PSV wint dankzij Noa Lang de Johan Cruijff Schaal

lees ook ...

Shane Kluivert ziet droom in vervulling gaan

De 16-jarige Shane Kluivert, de zoon van oud- international Patrick Kluiver heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Spaanse club en kampioen FC Barcelona. Shane Kluivert tekent ...

In een zeer spannende en enerverende wedstrijd heeft PSV vrijdagavond beslag weten te leggen op de Johan Cruijff Schaal door van Feyenoord met 1-0 te winnen.

PSV was degene die gelijk de aanval opzocht in deze interessante wedstrijd maar toch was het Feyenoord die in de 7de minuut een kans kreeg om te scoren maar Santiago Gimenz die stond buitenspel. In de 25 ste minuut dacht ook PSV op een 1-0 voorsprong te komen maar ook die kans werd niet benut. De ruststand bleef 0-0. De 2de helft begonv flistsend met een kans voor Feyenoord in de 55ste maar het doelpunt gescoord door Paixao van Feyenoord werd wegens buitenspel afgekeurd. PSV scoorde daarna ook een doelpunt maar ook deze werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 79ste minuut was het toch oud Feyenoord jeugdspeler Nao Lang nu uitkomend voor PSV de enige treffer van de avond scoorde. Met de 1-0 overwinning op Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal begint PSV het nieuw seizoen.PSV wint voor de 14de keer de Johan Cruijff Schaal.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV wint dankzij Noa Lang de Johan Cruijff Schaal