vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

PSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

De Nederlandse club PSV heeft woensdag voor de nodige sensatie gezorgd tegen de Spaanse club Sevilla door een achterstand om te zetten in een overwinning tijdens de groepswedstrijd in de Championsleague.

PSV kwam na 24 minuten spelen in de 1ste helft al op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Sergio Ramos, de centrale-verdediger van Sevilla, het was overigens zijn 1ste goal na zijn terugkeer bij de Spaanse ploeg.Vlak voor rust scoorde Sevilla weer, maar het doelpunt werd door de VAR afgekeurd, gelijk daarna kreeg PSV in de persoon van de mexicaanse international Hirving Lozano, een goede kans om te scoren maar zijn schot werd gestopt door doelman Dmitrov. Niet lang daarna moest Lozano geblesseerd het veld verlaten.

De 2de helft was maar nauwelijks 2 minuten oud of  Sevilla scoorde het 2de doelpunt en daarmee leek de wedstrijd te zijn uitgespeeld voor PSV, maar het gelukt lachte PSV toe want oud- ajacied Lucas Ocampos kreeg 2 keer geel en dat betekende rood.PSV maakte flink gebruik van de meerderheid en scoorde de aansluitingstreffer via invaller Ismael Saibari en 20 minuten later was het Nemanja Gudelj die PSV een handje hielp en in eigen doel scoorde.En in blessure tijd kwam nog de winnende treffer van Pepi voor PSV. Doordat Arsenal met 6-0 won van Lens, mag PSV zich opmaken voor de knock-out fase in de Championsleague.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV na 8 jaar weer in Knock-out fase Championsleague