woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

PSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund

lees ook ...

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...

De Nederlandse club PSV heeft in Einhoven in het Philipps stadion niet verder kunnen brengen dan een 1-1 gelijkspel tegen de Duitse club Borussia Dortmund in de achtste finale van de Championsleague.

In een uitverkocht Philip stadion in Einhoven  kwam de koploper van de Ere-divisie  PSV dinsdag in de 8ste finale  van de Championsleague niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PSV heeft vooral in de 1ste helft genoeg kansen gehad om meer dan een gelijkspel uit de bus te halen. Trainer Bosz koos een sterk aanvallend spelend PSV. Het was toch de Duitse ploeg Dortmund die een 1-0 voorsprong nam en het doelpunt kwam van oud-PSV’er Donyell Malen  en dat was tevens ook de ruststand.

In de 2de helft zagen we ongeveer hetzelfde beeld als in de 1ste helft met een dominerende rol voor PSV. PSV kwam in de 2de helft middels een goedkope penalty genomen door Luuk De Jong op 1-1. PSV kreeg na de penalty nog een aantal kansen om op 2-1 te komen, maar die kwam helaas niet. De return is op 13 maart maar dan in Duitsland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund