dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

PSV bijna onderuit in eigen huis tegen brutaal Heerenveen

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De wedstrijd PSV vs Heerenveen werd vandaag gespeeld om 14.30 uur in t Philips stadion. Beide teams hebben iets om voor te spelen. PSV kan bij winst zich zeker stellen  van de  voorronde Champions League. Heerenveen hoopt op de  achtste plek te eindigen zodat zij kunnen meedoen aan de play-offs voor Europees voetbal. 

PSV begon direct goed uit de startblokken, creërden direct enkele kansen in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Heerenveen had tegen de druk van PSV niet direct een antwoord. Het resulteerde algauw in de 13e minuut een doelpunt voor PSV, doelpuntenmaker Ibrahim Sangore.

PSV was duidelijke de betere tegenstander, echter liet Heerenveen zich met speldenprikken in aanvallen zien. In de 32e minuut was het Milan van Ewijk die de score voor zijn rekening nam voor Heerenveen.

Tegen de verhouding in was het wederom Heerenveen die scoorde,  Antoine Colassin in de blessuretijd, PSV op achterstand 1-2.

Tweede helft in de 57e minuut wist Heerenveen weer te scoren door een onderschattings fout van een verdediger van PSV 1-3, de goal komt weer op naam van Antoine Colassin.

PSV bleef ondanks de achterstand aandringen en mede door Luuk de Jong in de 78e minuut de achterstand terug wist te brengen naar 2-3. Vervolgens kreeg PSV in de 84e minuut een penalty toegewezen. Xavi Simons wist de penalty te benutten en bracht de score naar een 3-3 gelijkstand.

De laatste minuten speelde PSV een alles of niets wedstrijd, er werd volop pressie gespeeld op de helft van Heerenveen. De spelers van Heerenveen wisten zich niet hieruit te kunnen voetballen en met succes. De eindstand bleef 3-3.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSV bijna onderuit in eigen huis tegen brutaal Heerenveen