dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

PSG werkt niet mee aan vernietigen van contract Wijnaldum

lees ook ...

Oud- Voorzitter Michael van Praag terug bij AJAX

Het bestuur van Ajax heeft zondagmiddag officieel bevestigd dat Oud -Voorzitter van Ajax Michael van Praag en Leo van Wijk worden voorgedragen voor een rol binnen de raad van commissarissen. Het hi...

De 32-jarige Nederlandse international met een Surinaams roots Georgino Wijnaldum heeft zijn club PSG gevraagd zijn contract te laten vernietigen maar de club weigert dat te doen.

Op papier is Gini Wijnaldum nog steeds speler van de Franse kampioen PSG, maar hij komt helaas niet voor in de plannen van coach Luis Enrique en is dus op een dwaalspoor beland bij de club.Wijnaldum heeft aan PSG gevraagd zijn contract te vernietigen maar de club wil Wijnaldum niet gratis laten vertrekken.

PSG gelooft erin dat ze nog wat geld kunnen verdienen bij een eventeel vertrek van Wijnaldum uit Parijs.De Nederlandse international heeft nog 9 dagen de tijd om een andere club te vinden. Het afgelopen seizoen werd hij gehuurd door AS Roma, maar Roma heeft de huur niet verlengd. Wijnaldum maakt ook deel meer uit van de basis selectie van PSG, hij traint met de groep spelers die overbodig zijn bij PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG werkt niet mee aan vernietigen van contract Wijnaldum