zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

PSG werkt niet mee aan vernietigen van contract Wijnaldum

lees ook ...

Laurent Blanc nieuwe coach Arabische ploeg Al-lttihad

De 59-jarige Laurent Blanc volgt de Argentijnse Marcelo Gallardo als coach op bij de Arabische club AL -lttihad waar onder andere Karim Benzema en N'Golo Kante spelen. Het is voor Blanc zijn 2d...

De 32-jarige Nederlandse international met een Surinaams roots Georgino Wijnaldum heeft zijn club PSG gevraagd zijn contract te laten vernietigen maar de club weigert dat te doen.

Op papier is Gini Wijnaldum nog steeds speler van de Franse kampioen PSG, maar hij komt helaas niet voor in de plannen van coach Luis Enrique en is dus op een dwaalspoor beland bij de club.Wijnaldum heeft aan PSG gevraagd zijn contract te vernietigen maar de club wil Wijnaldum niet gratis laten vertrekken.

PSG gelooft erin dat ze nog wat geld kunnen verdienen bij een eventeel vertrek van Wijnaldum uit Parijs.De Nederlandse international heeft nog 9 dagen de tijd om een andere club te vinden. Het afgelopen seizoen werd hij gehuurd door AS Roma, maar Roma heeft de huur niet verlengd. Wijnaldum maakt ook deel meer uit van de basis selectie van PSG, hij traint met de groep spelers die overbodig zijn bij PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG werkt niet mee aan vernietigen van contract Wijnaldum