zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

PSG ” vernieuwt ” het contract van Mbappe tot 2050 op jaardag van de ster

lees ook ...

Pep Guardiola verlengd contract bij Manchester City

De Spaanse trainer Pep Guardiola en Manchester City hebben de samenwerking verlengd met twee jaren. Pep Guardiola zette woensdag zijn handtekening onder een twee- jarig contract bij de regerend lan...

 

Op de jaardag van sterspeler Kylian Mbappe heeft het bestuur van PSG gemeend hem te verrassen met het verlengen van zijn contract tot 2050.

Het is nog de vraag als Mbappe inderdaad tot 2050 bij PSG zal blijven, hij heeft al een paar keer laten doorschemeren te willen vertrekken naar zijn volgende bestemming en dat is Real Madrid.

Verratti, Donnarumma,  Sergio Ramos en verschillende PSG spelers waren maandagavond aanwezig op het verjaardagsfeest van Kylian. Als geschenk gaven de spelers, de 23 jarige spits een shirt met daarop  het nummer 2050 die moet suggereren dat hij inderdaad zijn contract bij PSG zal verlengen.

Het huidig contract van Mbappe loopt volgend jaar juni 2022 af en volgens verschillende berichten staat de koploper in de Spaanse competitie Real Madrid te popelen om de Franse aan het eind van het seizoen als Free agent te contracteren.

PSG- directeur Leonarde zei afgelopen weekend dat Mbappe de beste speler van de wereld is en dat hij voor de beste club spe

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG " vernieuwt " het contract van Mbappe tot 2050 op jaardag van de ster