maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

PSG verhuurd Xavi Simons aan RB Leipzig

lees ook ...

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit ...

De Franse kampioen PSG heeft besloten de Nederlandse international met een Srinaams roots  Xavi Simons te verhuren  aan de Duitse club RB Leipzig voor  een seizoen.

Afgelopen seizoen maakt Xavi Simons veel indruk bij PSV, nadat hij transfervrij over kwam van PSG. Hij startte het seizoen als invaller maar gaande de competitie werd hij zelfs van vaste waarde bij PSV  en beleefde een geweldig seizoen bij PSV.  Xavi Simons werd woensdagochtend medisch goed gekeurd  en mag zich hij  aanmelden bij het trainerscollecttief bij RB Leipzig.

Xavi Simons is al in Duitsland samen met zijn zaakwaarnemer Darrin Dein om de keuring af te ronden. Xavi wordt voor een seizoen verhuurd aan Leipzig. Manchester United en Tottenhamhotspur hadden ook interesse in Simons. Opvallend is wel dat PSV geen moeite heeft gemaakt om Xavi Simons alsnog te behouden voor de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG verhuurd Xavi Simons aan RB Leipzig