woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

PSG stelt deadline aan Kylian Mbappe

lees ook ...

Laurent Blanc nieuwe coach Arabische ploeg Al-lttihad

De 59-jarige Laurent Blanc volgt de Argentijnse Marcelo Gallardo als coach op bij de Arabische club AL -lttihad waar onder andere Karim Benzema en N'Golo Kante spelen. Het is voor Blanc zijn 2d...

De 23-jarige Franse international en speler van PSG  Kylian Mbappe staat nog een jaar onder contract bij de club maar hij heeft eerder aangegeven zijn aflopende verbintenis niet te zullen verlengen.

Kylian Mbappe staat momenteel volop in de belangstelling van Real Madrid  die bereidt is 200 miljoen Euro  neer te tellen voor de transfer van  Mbappe. Ook  de Engelse clubs Arsenal en New Castle United  hebben  belangstelling voor een eventueel  transfer van Mbappe.

Als Mbappe zijn contract  niet verlengd dan zou dat betekenen dat de Parijse  club hun sterspeler voor  einde van de transfer in Augustus zal  moeten  verkopen,  willen  ze hem volgend jaar niet gratis de deur uit zien lopen want dan mag hij transfervrij vertrekken. PSG  heeft hem bij monde van de club voorzitter  Nasser Al- Khelaifi 2 weken de tijd gegeven om een keuze te maken , hij tekent bij of hij vertrekt. Uiterlijk 31 juli moet het bekend zijn wat zijn defenitief besluit is  gaf de voorzitter van PSG aan. ” Laat het duidelijk zijn niemand is groter dan de club” zei de club voorzitter  nog.

Inmiddels is  Kylian Mbappe  in Kameroen  met vakantie, de geboorte plaats van zijn vader en weigert de pers te woord te staan over de zaken rond zijn persoon en de club. “Ik ben hier voor vakantie” reageerde Mbappe  op vragen van de journalisten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG stelt deadline aan Kylian Mbappe