woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

PSG schorst Lionel Messi voor twee weken

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

De leiding van PSG  heeft gemeend sterspeler Lionel Messi  voor twee weken te schorsen voor het ongeoorloofd afwezig zijn op een training.

De aanvaller reside maandag met gezin naar Saoedi Arabie, maar volgens de  club had Messi die dag alleen vrij af, als PSG de dag daarvoor had gewonnen van Lorient, wat niet gebeurde want PSG verloor de wedstrijd met  1-3. Door het verlies moesten  alle spelers maandag normaal  op de training  verschijnen.

Het resultaat van de schorsing is dat Messi  niet wordt betaald  voor die twee weken,  niet welkom is  bij wedstrijden van de club en ook niet op de traningen. Messi  heeft vanuit Saoedie Arabie  nog niet gereageerd op  het besluit van het bestuur van  PSG.

Het is  geen geheim meer  dat Lionel Messi  zijn contract niet zal verlengen bij  PSG.Hij wil terug naar  de ploeg waar hij  zijn prof carriere  begon. Het is overigens ook niet duidelijk  als Messi  tijdens de schorsing  Parijs niet mag verlaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG schorst Lionel Messi voor twee weken