donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

PSG schorst Lionel Messi voor twee weken

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtic dichtbij kampioenschap in Easter...

Het is de Boston Celtics gelukt om zaterdagavond game three in de the best of seven serie van de finale van NBA Play-offs in de Eastern Conference naar zich toe te trekken met een 114-111 overwinning ...

De leiding van PSG  heeft gemeend sterspeler Lionel Messi  voor twee weken te schorsen voor het ongeoorloofd afwezig zijn op een training.

De aanvaller reside maandag met gezin naar Saoedi Arabie, maar volgens de  club had Messi die dag alleen vrij af, als PSG de dag daarvoor had gewonnen van Lorient, wat niet gebeurde want PSG verloor de wedstrijd met  1-3. Door het verlies moesten  alle spelers maandag normaal  op de training  verschijnen.

Het resultaat van de schorsing is dat Messi  niet wordt betaald  voor die twee weken,  niet welkom is  bij wedstrijden van de club en ook niet op de traningen. Messi  heeft vanuit Saoedie Arabie  nog niet gereageerd op  het besluit van het bestuur van  PSG.

Het is  geen geheim meer  dat Lionel Messi  zijn contract niet zal verlengen bij  PSG.Hij wil terug naar  de ploeg waar hij  zijn prof carriere  begon. Het is overigens ook niet duidelijk  als Messi  tijdens de schorsing  Parijs niet mag verlaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG schorst Lionel Messi voor twee weken