vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

PSG naarstig opzoek naar nieuwe coach

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

De Franse kampioen van de Ligue1 PSG  is  na het ontslag van  coach Christopher Gatlier  naarstig opzoek naar een nieuwe coach.

Coach Christopher Gatlier  heeft helaas niet voor het gewenste resultaat gezorgd.Afgesproken was dat PSG de finale van de Championsleague zou moeten  halen en  winnen. Helaas  werd dit niet gehaald en mag  Christopher Gatlier  na een jaar plaats maken voor een andere coach.PSG werd alleen kampioen van Frankrijk ondanks de aanwezigheid van Kylian Mbappe,  Lionel Messi en Neymar Jr. Het afgelopen weekend zat Christopher Gatlier voor het laatst op de trainersbank bij PSG.

Intussen worden enkele namen van trainers genoemd  zoals de ontslagen coach van Bayern Munchen  Nagelsmann,  Luis Enrique  oud bondscoach van Spanje en ook Zine Zidane  die helaas al bedankt heeft voor die functie. Luis Enrique staat wel hoog aangeschreven op de lijst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG naarstig opzoek naar nieuwe coach