maandag 25 september 2023
26.1 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

PSG bevestigd vertrek Lionel Messi

lees ook ...

Max Verstappen wint overtuigend Grandprix Japan

Formule 1 Wereldkampioen de Nederlander Max Verstappen heeft zondagochtend op overtuigende wijze de Granprix van Japan op zijn naam geschreven. Max Verstappen, de huidige Formule 1 Wereldkampio...

Coach Christopher  Gatlier heeft naar aanloop van de laatste competitie wedstrijd van PSG dit weekend tijdens een korte meeting met de Franse pers aangegeven dat  Lionel Messi  aan het eind van het seizoen vertrekt bij PSG en dat Messi  dit weekend voor het laatst in actie  komt voor PSG.

Het was al een tijdje bekend dat Messi  zijn contract niet zou verlengen bij PSG. Nadat  Messi  tegen zijn wil vertrok  bij Barcelona  tekende hij een 2 jarig contract bij PSG. Messi  werd 2 keer kampioen van de Ligue1  met PSG  en ook nog bekerkampioen helaas kon hij niet voorkomen dat PSG  in de Championsleague werd uitgeschakeld.

De laatste maanden werd hij regelmatig uitgejouwd door de supporters van PSG  die er ook voor geschroomd hebben om voor zijn woning te protesteren toen bleek dat hij een training had laten schieten  en ervoor koos om Saudi Arabie  te zijn met zijn gezin.Messi werd voor 2 weken geschorst door PSG maar nadat hij zijn verontschuldiging had aangeboden via Instagram werd zijn schorsing ingekort waardoor hij de laatste 3 wedstrijden van PSG  nog kon meemaken.

Een week geleden scoorde hij de gelijkmaker die PSG  het kampioenschap bezorgde in de Ligue1. Messi  koos echter eevoor niet mee te doen aan het kampioensfeest van PSG  maar genoot van een goed concert van Coldplay in Barcelona.

Lionel Messi  heeft 3 aanbiedingen op tafel liggen waaronder de 400 tot 500 miljoen Euro in Saoedi Arabie,  Inter Miami USA  en zijn eeuwige liefde Barcelona. Volgens de laatste  berichten uit Spanje  heeft de vader van Messi  aangegeven dat zijn  zoon terug wil naar Barcelona

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPSG bevestigd vertrek Lionel Messi