zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
5
(1)

Promes op weg naar Spartak Moskou

lees ook ...

”Het voelt goed aan opnieuw bondscoach te zijn”

De 59- jarige Ronald Koeman hield maandag zijn eerste persconferentie als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De functie als bondscoach van het Nederlands elftal is geen onbekend terrein v...

Quincy Promes zal Ajax verlaten voor Spartak Moskou, de club waar hij al eerder actief was als voetballer. Promes zal er een contract van 3.5 jaar ondertekenen. Zijn vertrek naar Spartak Moskou is geen verrassing , eerder werd er al in de media besproken dat zijn oude club weer interesse in hem had.  

Deze transfer levert Ajax ongeveer 8.5 miljoen euro op. Ajax had hem in 2019 gekocht van Sevilla voor 15 miljoen euro. Promes behoorde hierdoor tot een van de duurste spelers van de Eredivisie. Het vijf jarig contract welke hij had ondertekend bij Ajax is hiermee ten einde.

Promes heeft het eerste jaar een goede periode met Ajax gekend. Dit seizoen wil het nog niet echt lukken bij Ajax en is hij zelfs zijn basisplaats in het elftal kwijt geraakt.

Dat hij afgelopen periode in opspraak raakte door het steekincident, heeft hem geen goed gedaan. Quincy Promes kan nu een poging wagen op een frisse start bij zijn voormalige werkgever Spartak Moskou.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPromes op weg naar Spartak Moskou