zaterdag 25 maart 2023
30.7 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Premier League beschuldigt Manchester City van fraude

lees ook ...

“Een beetje ongelukkig voor mij die autogoal”

In de 81ste minuut  scoorde Damill Dankerlui een autogoal die Mexico  optilde naar een 2-0 voorsprong en daardoor de wedstrijd werd beslist in het voordeel van Mexico "Een beetje ongelukkig moment ...

De Premier League heeft de ploeg van Manchester City beschuldigt van het overtreden van de financiële regels en wel na vier jaar onderzoek. Na vier jaar onderzoek te hebben gedaan naar de financiële handelingen van de club,  is de Engelse competitieorganisator tot de conclusie gekomen dat de club meer dan honderd overtredingen heeft begaan.

In Engeland sloeg deze mededeling van de Premier League maandag als een bom. Manchester City zal zich voor commissie moeten verdedigen indien zaken zijn zoals de Premier League heeft aangegeven. Voor velen was dit in feite oud nieuws omdat in 2020 Manchester City ook door de UEFA werd uitgesloten voor deelname aan Europees voetbal vanwege ernstige inbreken op de Financial Fair Play-regels.

Helaas hield het vonnis toen geen stand, omdat de CAS geen reden toen vond om de straf van UEFA over te nemen, maar nu blijkt dat de club alsnog zal worden gestraft. Manchester City heeft niet de juiste informatie doorgegeven als het gaat om de inkomsten zoals de sponsorinkomsten en andere financiële zaken. De club is vanaf 2008 in handen van de Abu Dhabi Group.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPremier League beschuldigt Manchester City van fraude