zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
4
(1)

Positief covid-19 gevallen neemt toe in de La Liga.

lees ook ...

Openings ceremony Wk2022 een dag eerder

De openings ceremony van het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar wordt naar een dag eerder verschoven volgens de organisatie van het grootste voetbalgebeuren Het organiserend land Qatar heeft...

 

Het aantal positieve covid- 19  gevallen  onder spelers in de La Liga neemt toe. Bij Barcelona hebben reeds tientalle positieve besmettingen  zich aangemeld.

Behalve  Barcelona,  heeft ook nu  Atletico Madrid ook gemeld dat hun coach Diego Simeone , Antoine Griezman en enkele andere spelers besmet zijn met covid =19

De uitbraak van Covid-19  gevallen trof het Spaanse kampioenschap met geweld aan het einde van 2021.Met de toename van het aantal positieve covid gevallen bij Barcelona zou de ploeg waarschijnlijk niet over genoeg basis spelers beschikken om de wedstrijd van 2 janauri tegen Mallorca te spelen. Coach Xavi zou dan gebruik kunnen maken van enkele spelers van Barcelona B. Aanvraag voor uitstel van de wedstrijd zou niet mogelijk zijn volgens de geldende regels van de Spaanse voetbalbond.Dit is een uitzonderlijke situatie en Barcelona bekijkt als het nodig is om toch nog uitstel te vragen .

Bij de ploeg van Granada zijn  er donderdag ook melding gemaakt van spelers die besmet zijn met covid-19 ,  het betref hier voorlopig vier spelers, drie leden van de technische staf en een speler van het reserve team.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPositief covid-19 gevallen neemt toe in de La Liga.