0
(0)

Polen roemloos ten onder tegen Belgie

Olympisch kampioene Jepchirchir loopt snelste tijd ooit in d...

Regerend Olympisch kampioene op de marathon Peres Jepchirchir heeft zondag in London een stevige waarschuwing uitgedeeld aan het adres van Sifan Hassan door de London Marathon in een supersnelle tijd ...

Polen scoorde eerst maar werd daarna overklast door Belgie met een score van 6-1 in de Nation League

Lewandowski had niet gedacht dat na het openen van de score voor zijn land,dat het juist een prikkel voor Belgie zou zijn,om maar liefst zes keer  het net van Polen te doorboren in de Nation League Groep A.

Na het vroege doelpunt van Polen,nam Belgie gelijk de wedstrijd over.Axel Witsel scoorde voor rust de gelijkmaker.In de 2de helft had Polen helemaal in te brokkelen,het werd een complete belgische show.De Bruyne maakte wr 2-1 van,3-1Leandro Trossade  4-1 Roberto Martinez 5-1 Leander Dendoncker en Lois Openda sloot de wedstrijd af met doelpunt 6.Waardoor de eindstand werd Belgie 6-Polen 1.

Door de vroege openingstreffer van Lewandowski dacht Polen in de beginfase van de wedstrijd indrukken te willen maken op de Belgen,hetgeen duidelijk niet gelukt is.Het doet ons even denken aan de Championsleague in de round of 16 in 2011 tussen Barcelona en Arsenal.Arsenal had de 1ste wedstrijd met 2-1 gewonnen en probeerde in de uitwedstrijd in Camp Nou te gaan stunten met een vroeg doelpunt ,maar verloor met 3-1en werd zo uit de championsleague gewipt door Barcelona.