woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Polen roemloos ten onder tegen Belgie

lees ook ...

LA Liga / Luka Modric verlengd contract bij Real Madrid

De 39-jarige middenvelder van Kroatie Luka Modric heeft zijn contract verlengd bij Real Madrid tot juni 2025. Luka Modric kwam in 2012 terecht bij de Spaanse club Real Madrid en in zijn 12 seizoene...

Polen scoorde eerst maar werd daarna overklast door Belgie met een score van 6-1 in de Nation League

Lewandowski had niet gedacht dat na het openen van de score voor zijn land,dat het juist een prikkel voor Belgie zou zijn,om maar liefst zes keer  het net van Polen te doorboren in de Nation League Groep A.

Na het vroege doelpunt van Polen,nam Belgie gelijk de wedstrijd over.Axel Witsel scoorde voor rust de gelijkmaker.In de 2de helft had Polen helemaal in te brokkelen,het werd een complete belgische show.De Bruyne maakte wr 2-1 van,3-1Leandro Trossade  4-1 Roberto Martinez 5-1 Leander Dendoncker en Lois Openda sloot de wedstrijd af met doelpunt 6.Waardoor de eindstand werd Belgie 6-Polen 1.

Door de vroege openingstreffer van Lewandowski dacht Polen in de beginfase van de wedstrijd indrukken te willen maken op de Belgen,hetgeen duidelijk niet gelukt is.Het doet ons even denken aan de Championsleague in de round of 16 in 2011 tussen Barcelona en Arsenal.Arsenal had de 1ste wedstrijd met 2-1 gewonnen en probeerde in de uitwedstrijd in Camp Nou te gaan stunten met een vroeg doelpunt ,maar verloor met 3-1en werd zo uit de championsleague gewipt door Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPolen roemloos ten onder tegen Belgie