maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Pochettino vertrekt na een seizoen bij Chelsea als trainer

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

Mauricio Pochettino en  Chelsea zijn in goed overleg dinsdag uit elkaar gegaan liet de club in een officiele statement weten.

De trainer zou na een evaluatie van het seizoen akkoord zijn gegaan met zijn eigen vertrek.In verschillende meetings met de eigenaren van de club en sportief directeuren is geevalueerd op het seizoen en daarbij is komen vast te staan dat het beter is dat de wegen tussen Chelsea en de trainer zich scheiden. Als vervanger van de Argentijn wil Chelsea op zoek gaan naar een jonge progressieve coach voor het komend seizoen. Pchettino begon het seizoen niet goed met Chelsea.Net als de vorige trainer kreeg hij het elftal voetballend niet aan de praat en daardoor bleven de prestaties beneden maat.

Pas begin dit jaar kwam er eindelijk wat opluchting in het team en wonnen ze enkele wedstrijden. Door een opmars onder leiding van uitblinker Cole Palmer bereikte Chelsea de 6de plek in de Premier League en dat geeft recht op deelname aan de Conference League.Pochettino is de 3de trainer die vertrekt sinds deovername van Todd Boehly.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPochettino vertrekt na een seizoen bij Chelsea als trainer