zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Pijnlijke nederlaag AS Roma in de Serie A

lees ook ...

EK2024/ Duitsland en Portugal are out

Zowel Duitsland als Portugal zijn vrijdag in EK2024 uitgeschakeld door nederlagen tegen Spanje en Frankrijk. De Duitsers hadden het niet makkelijk tegen een goed  en sterk spelend Spanje. Voor ...

Het wil maar nog niet lukken bij de ploeg van AS Roma in de Italiaanse competitie de Serie A want donderdag werd er met 1-4 verloren van Genoa.

De ploeg van de Portugese coach Jose Mourinho doet het heel slecht totnutoe in de Serie A. Ondanks het aantrekken van de Belgische International Lukaku blijft de ploeg beneden maat presteren zo ook donderdagmiddag in de competitie wedtrijd tegen Genoa waar er  verloren werd met 1-4.Door het verlies staat AS Roma nu op de 16de plaats in de Serie A. Genoa kwam al na vijf minuten spelen op een 1-0 voorsprong door de voeten van Gudmundsson( die ook in de Ere- divisie gespeeld heeft).

Maar Roma vocht zich terug en kon via Bryan Cristante op 1-1 komen en wie gedacht had dat AS Roma hieruit kracht zou putten kwam bedrogen uit, want het was Genoa die  op 2-1 3-1 en zelfs op 4-1 kwam, waarop AS Roma helemaal geen antwoord op had.Jose Mourinho en zijn spelers moeten zo snel mogelijk proberen het getij te keren, want zo blijven doorgaan zou wellicht Jose Mourinho zijn Job kunnen kosten bij AS ROma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPijnlijke nederlaag AS Roma in de Serie A