woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

lees ook ...

Lionel Messi opnieuw geblesseerd

De 36-jarige Argentijnse international en speler van Inter Miami Lionel Messi is opnieuw geblesseerd aan zijn voet een blessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Argentinie en Brazilie. Lio...

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaande 2 oktober 2023.

Op 14 maart dit jaar werd Pier Eringa nog benoemd als voorzitter van de RVC bij Ajax.Eerder had Eringa aangegeven ondanks de ontstane situatie bij Aajx  zijn functie als voorzitter niet te zullen neerleggen, maar hierop kwam hij woensdag terug en trekt conclusie uit de nogal vervelende situatie die momenteel heerst bij Ajax en is dan ook genoodzaakt zijn functie ter beschikking te stellen van het bestuur van Ajax.

” Juist als het niet goed gaat vind ik dat je er moet staan als toezichthouder. Maar ik ben niet doof voorde kritiek en niet blind voor de situatie waar Ajax zich nu in bevindt. Om die reden heb ik besloten om ruimte te maken voor een nieuwe voorzitter”  liet Eringa in laatste statement weten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax