zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Phoenix Sun en Denver Nuggets naar halve finale NBA play-offs

lees ook ...

Neymar grote afwezige bij kampioensfeest PSG

De Braziliaanse international en speler van PSG NeymarJr  heeft het afgelopen weekend  weer de aandacht naar zich toe weten te trekken  door te schitteren van afwezigheid op het kampioensfeest van zij...

De Denver  Nuggets  en Phoenix Sun hebben  zich dinsdagavond als eersten van de drie in de Western Conference  geplaatst voor de  halve finale van de  NBA play-offs.

Phoenix  Sun won met 136-130   in Game 5 van de LA Clippers. Devin Booker  scoorde 47 punten  voor de Sun.LA Clippers  kreeg  nog de laatste minuten  van de 4de quarter de gelegenheid om voor een beter resultaat tegaan maar wist die niet te benutten. Met nog 31 sec tegaan benutte Kevin  Durant , de twee vrije worpen voor Phoenix Sun en bepaalde  de eindstand op 136 -130 .

Denver  Nuggets  won met 112-109  van Minnesota Timberwolves en won de serie met 4-1. De volgende tegenstander in de halve finale van de  NBA play-offs is de Phoenix Sun.

Atlanta Hawks  wist de spanning  nog erin te houden in de serie tegen de Boston Celtic,  door Game 5 met 119 – 117 te winnen. Boston Celtic  leidt de serie  met 3-2.

Woensdagavond kunnen  de LA Lakers,  New York Knicks en Miami Heat  zich plaatsen voor de halve finale van de NBA play-offs. Ze leiden  allen hun serie met 3-1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPhoenix Sun en Denver Nuggets naar halve finale NBA play-offs