dinsdag 6 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
16.2 C
Amsterdam
0
(0)

Philippe Coutinho terug naar de Premier League

lees ook ...

Jose Mourinho aangeklaagd door de UEFA voor wangedrag

De UEFA heeft een reeks van aanklachten ingediend tegen Jose Mourinho , AS Roma en Sevilla  voor hun capriolen tijdens de Europaleague Finale van woensdag waarbij vooral Mourinho het gemund had op Arb...

 

De Braziliaanse international en speler van Barcelona staat in de belangstelling van twee clubs in de Premier League.

Arsenal en New Castle United hebben interesse in het aantrekken van  Coutinho.Arsenal blijkt tocht  wel duidelijker belangstelling voor Coutinho.

De 29 jarige heeft eerder gespeeld voor Liverpool in de Premierleague, daarna vertrok hij naar Barcelona,  kon zich niet aarden bij de ploeg en werd daarna verhuurd aan Bayern Munchen, waar hij met Bayern kampioen werd van Duitsland.

Nadat Bayern Munchen hem niet langer wilde huren van Barcelona , werd hij terug gestuurd naar Barcelona,  mede door vele blessures is sinds zijn terugkomst niet echt van waarde geweest voor de club.

Met de komst van Xavi Hernandez als coach  hoeft Coutinho ook niet te rekenen op veel speeltijd. Xavi heeft hem de afgelopen dagen ook gesproken en zijn advies was zoek naar een andere club , waar je wel zeker kan zijn van meer speel minuten en je met Brazilie toch naar het WK in Qatar mee kan gaan.

Coutinho, drukt ook zwaar op het budget van Barcelona. Samen met Umtitie is hij  ook een van de best verdienders bij de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPhilippe Coutinho terug naar de Premier League