woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Philippe Coutinho terug in de Premier League

lees ook ...

Napoli neemt geen Afrikaanse spelers Meer onder contract

De 73-jarige clubpresident van de Italiaanse club Napoli Aurelio De Laurentijs deed dinsdag een opmerkelijke uitspraak dat de club geen afrikaanse spelers meer in dienst zal nemen tenzij ze besluiten ...

 

De 29 jarige Braziliaanse international  Coutinho  speelde tussen 2013-2018  bij de ploeg van Liverpool

Coutinho ging na een succesvolle periode bij Liverpool  voor een uitdaging en kwam terecht in Spanje bij de ploeg van  Barcelona. Helaas kon hij bij Barcelona zijn stempel niet drukken en vertrok daarna naar Duitsland, waar hij op huur basis speelde voor  Bayern Munchen.  Nadat zijn huurperiode verlopen was, gaf Bayern Munchen   aan niet verder met hem in zee te zullen gaan en meldde hij zich weer bij Barcelona en helaas ook dit keer kwam hij niet goed uit de verf bij Barcelona. Onder Koeman kreeg hij weinig speeltijd en werd hij ook geteisterd door verschillende blessures. De huidige coach van Barcelona, Xavi heeft ook aangegeven dat  Coutinho  niet voorkomt in zijn plannen, dus mocht  hij uitkijken naar een ander club.

Vanuit zijn eigen land (Brazilie)  was er volop belangstelling voor hem , totdat  Aston Villa serieuze belangstellig toonde en vrijdag er een overeenkomst werd getekend tussen Aston Villa en Barcelona over het huren van Coutinho  voor 6 maanden .Barcelona betaalde in 2018 een bedrag van 120miljoen euro  voor Coutinho.  Bij  Aston Villa komt hij zijn oude ploegmaat Steven Gerrard tegen, de huidige trainer van Aston Villa met wie hij samen gespeeld heeft bij Liverpool.Coutinho speelde totaal 106 wedstrijden voor Barcelona en scoorde 26 doelpunten .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPhilippe Coutinho terug in de Premier League