maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Phil Foden en Erling Haaland beslissen Manchester derby

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

De 192ste editie van de Manchester derby werd een nachtmerrie voor Coach Ten Hag van Manchester United die een 1-0 voorsprong in rook zag opgaan in een 1-3 nederlaag tegen Manchester City.

Manchester United kwam heel vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong die de benen van Marcus Rashford. City ging gelijk op jacht naar de gelijkmaker, ondanks de vele kansen lukte het City niet waardoor de ploegen de rust ingingen met een 1-0 stand voor Manchester United.In de 2de helft waren de rollen omgekeerd met een sterk aanvallend spelend Manchester City. Phil Foden vond na ogeveer 11 minuten spelen in de 2de helft het net voor Manchester City en bracht ploegen op gelijke hoogte (1-1). Coach Ten Hag vond het een onterechte doelpunt omdat daaraan vooraf er een overtreding gemaakt was. de arbiter liet echter door spelen.

Ongeveer 10 minuten voor einde van de wedstrijd was dezelfde Phil Foden die de coach van Manchester United Ten Hag boos maakte met het 2de doelpunt van City en daarmee de hoop op een overwinning inboorde bij United en als klap op de vuurpijl was het de Noorde international Erling Haaland die in blessure tijd er nog 3-1 van maakte. Een belangrijke overwinning voor City richting prolongatie van het kampioenschap in de Premier League.

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPhil Foden en Erling Haaland beslissen Manchester derby