woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Pele blijft ook met de kerstdagen in het ziekenhuis

lees ook ...

Lebron James doorbreekt magische grens bij LA Lakers

De 38-jarige Lebron James van de LA Lakers maakte dinsdagavond in de NBA In -season zijn39.000 ste punt in de met 131-99 gewonnen wedstrijd van de Lakers tegen Utah Jazz. Lebron James had maar ...

De 82-jarige voetballegende Pele blijft vanwege de verslechtering van zijn gezondheid met de kerstdagen in het ziekenhuis en omdat hij veel aandacht nodig heeft.

De dochters va Pele hebben laten weten dat helaas zij geen kerst thuis met hun vader kunnen vieren , op advies van de artsen is dan besloten de kerstdagen met hun vader door te brengen. De gezondheid toestand van de wereldbekende oudvoetballer Pele gaat met de dag steeds meer achteruit. Volgens de artsen heeft hij , Pele, extra aandacht nodig. Pele ligt sedert de vorige maand in het Albert Einstein ziekenhuis in Sao Paolo. Afgelopen zondag keken de dochters van Pele samen met hun vader nog naar de WK finale tussen Argentinie en Frankrijk te kijken.

Het ziekenhuis heeft woensdag een medische update gegeven over de gezondheidstoestand van Pele en heeft daarin laten weten dat zijn gezondheidstoestand aan het verslechteren is en dan hij extra verzorging nodig heeft vanwege de problemen met zijn nieren en hart.Vorig jaar werd darmkanker bij hem geconstateerd.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPele blijft ook met de kerstdagen in het ziekenhuis