zondag 5 februari 2023
25.7 C
Paramaribo
8 C
Amsterdam
0
(0)

Pele blijft ook met de kerstdagen in het ziekenhuis

lees ook ...

Enzo Fernandez voor 120 miljoen euro naar Chelsea

De 22-jarige Argentijnse international Enzo Fernandez werd op de laatste dag van de transfer voor een bedrag van 120 miljoen door Chelsea aangetrokken. Fernandez werd Wereldkampioen met de selectie va...

De 82-jarige voetballegende Pele blijft vanwege de verslechtering van zijn gezondheid met de kerstdagen in het ziekenhuis en omdat hij veel aandacht nodig heeft.

De dochters va Pele hebben laten weten dat helaas zij geen kerst thuis met hun vader kunnen vieren , op advies van de artsen is dan besloten de kerstdagen met hun vader door te brengen. De gezondheid toestand van de wereldbekende oudvoetballer Pele gaat met de dag steeds meer achteruit. Volgens de artsen heeft hij , Pele, extra aandacht nodig. Pele ligt sedert de vorige maand in het Albert Einstein ziekenhuis in Sao Paolo. Afgelopen zondag keken de dochters van Pele samen met hun vader nog naar de WK finale tussen Argentinie en Frankrijk te kijken.

Het ziekenhuis heeft woensdag een medische update gegeven over de gezondheidstoestand van Pele en heeft daarin laten weten dat zijn gezondheidstoestand aan het verslechteren is en dan hij extra verzorging nodig heeft vanwege de problemen met zijn nieren en hart.Vorig jaar werd darmkanker bij hem geconstateerd.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPele blijft ook met de kerstdagen in het ziekenhuis