woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Paris2024 Geslachtsgemeenschap reden voor positieve dopingtest

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

Frankrijk’s beste schermster Ysaora Thibus komt met een heel aparte reden voor haar positieve dopingtest.

Volgens Thibus is ze postief geteswt vanwege een vrijpartij met haar Amerikaanse partner en tevens voormalig schermer Race Inboden. Thibus geeft aan dat tijdens de geslachtgemeenschap zou het verboden middel ostrarine in haar lichaam zijn binnen gedrongen. Thibus heeft al 3 keer meegedaan aan de Olympische spelen en won een zilveren medialle met Frankrijk tijdens de laatste spelen die in Tokio werden gehouden.

In de urine van de Franse sporter werden tijdens de dopingcontrole tijdens de Wereldkampioenschappen Schermen in Frankrijk sporen aangetroffen van het verboden middel ostrarine, een stof die bekend staat om het stimuleren van spiergroei. Nadat het testresultaat op 14 janauri dit jaar bekend werd reageerde Thibus ” met enorme onsteltenis, verbazing en onbegrip”. Ik zal er alles aan doen om mijn onschuld te bewijzen. Het overigens niet de 1ste keer dat een atleet die betrapt is op het gebruik van doping aangeeft dat het gebeurd is tijdens het hebben van geslachtgemeenschap.In 2020 werden Laurence Vincent Lapointe en Madilyn Nickles vrijgesproken van dopinggebruik dat uiteindelijk te wijten was aan seksueel contact.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportParis2024 Geslachtsgemeenschap reden voor positieve dopingtest