dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spelen

lees ook ...

Paris 2024/ Toch nog geen Corona vrije Olympische spelen.

Na de corona edities van de Olympische Spelen in Tokyo 2021 en Peking 2022 leek de editie in Parijs vrij te blijven van het Virus. Helaas blijkt nu al dat de Olympische Spelen in Parijs niet Corona...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan.

Novak Djokovic zal in Parijs op de tennisbaan in Parijs te bewonderen zijn. Dit doet hij samen met landgenoot Dusan Lajovic.” Novak Djokovic heeft deelname aan de Olympische Spelen in Parijs bevestig. Hij voldoet aan de eisen volgens de ATP- ranglijst. Tegen de Argentijn Francisco Cerundolo liep de Servier een ernstige meniscusblessure op.Hij maakte de partij wel af, maar een dag later bleek de ernst van de kwets. Na de MRI- scan tok Djokovic zch terug van Roland Garros. In Parijs werd Djokovic nog geopereerd aan zijn knie. De melding van het Olympisch comite lijkt een goed teken te zijn. Want ingeschat werd dat de Servier toch echt wel 3 weken nodig zou hebben voor een volledig herstel.

Wel is niet beked als Djokovic vanaf 1 juli zal meedoen aan  Wimbledon Open. Het zou wel kunnen dat Djokovic is volledig zal richten op de Olympische Spelen.Hij won nog ooit eerder goud tijdens het tennistoernooi in Parijs. In Parijs waar het toernooi van 27 juli tot 4 augstus plaatsvindt, heeft de voormalig nummer 1 van de wereld een goede kans. Het is namelijk op zijn favoriete ondergrond gravel.” De operatie is succesvol verlopen en ik doe er alles aan om snel mogelijk fit op de baan te verschijnen” was de boodschap van Djokovic.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportParis 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spelen