zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

“‘Papa gaat niet naar Qatar” zongen de kinderen van Lucas Digne

lees ook ...

Euro2024/ UEFA waarschuwt voor strenge regels tijdens EK2024...

De UEFA heeft donderdag aangekondigd dat de scheidsrechters tijdens het EK2024 in Duitsland, streng zal optreden tegen spelers die onnodig protesteren tegen de leiding van de scheidsrechter. Sc...

De Franse verdediger van Aston Villa  Lucas Digne zit niet in de groep van 26 spelers die voor Frankrijk in actie zullen komen over tien dagen wanneer het Wereldkampioenschap voetbal van start gaat in Qatar.

De Bondscoach van Frankrijk Didier Deschamps heeft woensdagavond de namen van de 26 spelers bekend gemaakt. Digne zijn naam kwam wel voor in de voorselectie maar haalde de eindselectie niet. Terwijl Lucas met zijn kids in de woonkamer zaten werden de namen van de geselecteerde spelers opgeroepen en tot grote vreugde van de kids kwam de naam van hun vader niet voor op de lijst. Niemand zo blij als de kids die huppelend die woonkamer in en uit gingen met het liedje ” Papa gaat niet naar WK”.De kids gaven aan dat ze blij zijn dat hun papa  niet meegaat, dan heeft hij eindelijk wat extra tijd voor ons.Dan kunnen we met Papa op vakantie gaan en wel Qatar om naar de wedstrijden van Frankrijk tegaan kijken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"'Papa gaat niet naar Qatar" zongen de kinderen van Lucas Digne