vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Panama plaatst zich voor kwartfinale Gold Cup

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De Nationale voetbal selectie van Panama heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Concacaf Gold Cup  door de 2-1 overwinning op  Martinique.

Ondanks de 2-1 overwinning van Panama  op Martinique was Panama  afhankelijk van de uitslag van de ontmoeting tussen El Salvador  en Costa Rica om zeker te zijn van plaatsing voor de kwartfinale. Gelukkig  voor  Panama  eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. Door het gelijkspel van  Costa Rica en El Salvador  was Panama  zeker van plaatsing voor de kwartfinale.  Panama  staat op de 1ste plaats in de Poule met  6 punten uit 2 wedstrijden na eerder met 2-1  gewonnen te hebben van Costa Rica. Panama  kreeg helaas toch nog een domp te verwerken want sterspeler  Amir  Murillo , die in de Belgische competitie uitkomt voor Anderlecht viel  vlak voor tijd uit met een hamstring  blessure,  dat betekent einde Gold Club voor hem.

De strijd om de 2de plek in de Poule is nog open. Martinique heeft 3 punten uit 2 wedstrijden. Costa Rica  en  El Salvador hebben  elk 1 punt. De laatste  speelronde in deze poule is  Costa Rica vs Martinique  en Panama en El Salvador.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportPanama plaatst zich voor kwartfinale Gold Cup