8.4 C
0
(0)

Palmeiras eerste finalist WK voor clubs

Ajax vrouwen komen forse nederlaag tegen Chelsea niet te boven en is daardoor  uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Championsleague. Het is de Ajax vrouwen woensdag niet gelukt om de halv...

De Braziliaanse ploeg Palmeiras heeft zich dinsdagmiddag geplaatst voor de finale van het WK  voor clubs

Palmeiras versloeg Al Alhy uit Egypte in een zeer aantrekkelijke wedstrijd  met 2-0 en verzekerde zich door deze overwinning een plaats in de finale van het WK voor  clubs en zal het zaterdag in de finale opnemen  tegen de winnaar van de wedstrijd  Chelsea tegen Al Hilal

De wedstrijd werd in het stadion  Al Nahyan  gespeeld. De doelpunten van Palmeiras werden gescoord door Dudu  en Raphael Veiga.Palmeiras domineerde vanaf het begin de wedstrijd en kreeg ook de meeste kansen en toch werd er  maar een keer gescoord in de eerst helft. Reeds na drie minuten spelen in de tweede helft werd het 2-0 voor Palmeiras.Al Hilal probeerde via de bekende lange ballen tot scoren te komen , wat helaas niet lukte