woensdag 24 april 2024
31 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Overwinning zet Barcelona op tweede plek in de La Liga

lees ook ...

” Uitschakeling doet pijn dit hadden we niet zien aank...

De aanvoerder van de Engelse club Liverpool en Nederlandsinternational Virgill van Dijk is erg teleurgesteld in de uitschakeling van zijn team in de Europaleague. " Het vraagt, maar geen tijd o...

Barcelona boekte zondagmiddag een belangrijke overwinning op  Sevilla

De overwinning van zondagmiddag met 1-0 op Sevilla brengt Barcelona op de tweede plek in de La Liga met 57 punten met een wedstrijd minder gespeeld dan koploper Real Madrid, Atletico Madrid en Sevilla.  Na een ruststand van 0-0  was het de 19 jarige Pedri  die  in de 72ste minuut  in de 2de helft  het enig doelpunt van de wedstrijd op zijn naam schreef.Na deze wedstrijd blijft Barcelona na 14 wedstrijden ongeslagen in de La Liga en Europa League.

Barcelona speelt komende week tegen de duitse ploeg Frankfurt in de kwartfinale van de Europa, de wedstrijd wordt in Duitsland gespeeld.

Karim Benzema bluurde zijn afwezig van enkele wedstrijden op  met het benutten van twee penalties in de 2-1 overwinning op de Celta de Figo.Real Madrid blijft de koploper in de La Liga met uit 30 gespeelde wedstrijden 69 punten. Atletico Madrid won  zaterdagmiddag met 4-1 van Deportivo Alves.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOverwinning zet Barcelona op tweede plek in de La Liga