donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Overval in huis schoonouders Neymar

lees ook ...

CW164 Orlando Wilson Prins wint via TKO van Bailey Gilbert

De Nederlandse vechter Orlando Wilson Prins heeft zaterdagavond tijdens de CW 164 bij Cage Warriors via TKO gewonnen van de Engelsman Bailey Gilbert. Orlando Wilson Prins sluit het jaar 2023 heeft ...

Dinsdag is er een overval gepleegd in het huis van de schoonouders van de Braziliaanse international Neymar Jr.waarbij de dieven met enkele waardevolle spullen vandoor zijn gegaan.

De schoonouders van Neymar Jr waren tentijde van de overval wel thuis en werden vastgebonden door de overvallers en moesten aangeven waar er geld was.” Onze kluis was leeg” verteld de schoonmoeder van Neymar Jr. Ze zijn uiteindelijk ervan door gegaan met enkele waardevolle spullen zoals dure horloges, sieraden en tassen. Volgens de Politie waren de overvallers niet met de bedoeling gekomen om Neymar, zijn vrouw en dochtertje te ontvoeren zoals eerder aangegeven door bladen in Brazilie.

Biancardi, de vrouw van Neymar Jr heeft tegenover de pers bevestigend dat er inderdaad inbrekers in het huis van haar ouders waren.” Het klopt, er heef een inbraak plaatsgevonden “.’Gelukkig wonen ik, mijn zus en Mavie er niet meer en waren op het moment van de overval niet in het huis.Mijn ouders hebben ook geen verwondingen opgelopen. De politie heeft inmiddels een van de verdachten aangehouden, een 20-jarige jongeman.Neymar Jr die in Arabie is en hersteld van eenenkel operatie heeft ook gereageerd op de overval. Gelukkig dat het goed gaat met een ieder, het is wel af te keuren de overval.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOverval in huis schoonouders Neymar