dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
4
(1)

Overlijden jonge voetbalster zorgt voor diepe rouw

lees ook ...

Premier League/ ” Kevin is going nowhere” zegt P...

Pep Guardiola, de coach van de Engelse club Manchester City heeft in zeer duidelijke bewoordingen aangegeven dat Kevin De Bruyne nergens naartoe gaat en bij de club blijft. De 30-jarige aanvall...

De 19-jarige Deyene Krimbo die uitkwam voor SV Robinhood en de Nationale vrouwen voetbalselectie is dinsdag vanwege ziekte overleden.

Het plotseling overlijden van deze jonge voetbalster heeft voor een diepe rouw gezorgd in de voetballerij. Krimbo die vooral bekend stond om haar grote liefde voor de voetbalsport was zowel op als het buiten het speelveld een voorbeeld voor haar mede- speelsters. ” Ze motiveerde je altijd om door te blijven ookal stonden we achter, ze bleef altijd geloven in een positief resultaat” , we gaan haar echt missen, we willen het niet geloven dat ze er niet meer ” reacties van enkele van haar mede- ploeggenoten . ” Ze zette haar altijd voor honderd procent in op de training zowel bij de club als de nationale selectie” Suriname verliest een talent volle voetbalster.

Krimbo heeft  voor de U-17 en U-20 Nationale vrouwen selectie gespeeld. ze was aanvoerder van de U-17 vrouwen selectie. Bij haar club Robinhood is haar plotseling overlijden heel hard aangekomen. Haar overlijden is voor ons een groot verlies, we hebben zoveel herinneringen aan haar.SV Robinhood zal op gepaste wijze afscheid van haar nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOverlijden jonge voetbalster zorgt voor diepe rouw