zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Ousmane Dembele definitief speler van PSG

lees ook ...

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaats...

De Franse international Ousmane Dembele is vanaf vrijdag defenitief speler van PSG nadat er wat oponthoud was opgetreden tijdens de transfer van Barcelona naar PSG.

PSG heeft zaterdagochtend bevestigd dat Dembele een contract van 5 jaar heeft getekend bij de club. De afgelopen dagen trad er wat stagnatie in de transfer omdat Barcelona de benodigde stukken niet optijd had opgestuurd. Sinds zijn komst in 2017 van Dortmund naar Barcelona  scoorde hij 40 doelpunten in 185 wedstrijden. Dembele zijn periode bij Barcelona werd ook wel overschaduwd door veel blessures. Dembele won met Barcelona 2 keer de La Liga, 2 keer de Spaanse beker en 2 keer de Spaanse Supercup. De 26-jarige aanvaller  speelde totnutoe 37 interlands voor Frankrijk en kwam vorig jaar ook in actie voor Frankrijk in de World Cup Qatar. ” ik voel me vereerd om deel uit te maken van de selectie van PSG en kijk vol verlangen uit naar mijn eerste wedstrijd voor mijn nieuwe club” schreef Dembele op de website van PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOusmane Dembele definitief speler van PSG