woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Oudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zich uitspreken

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De 39-jarige oudinternational van Brazilie en de Spaanse ploeg Barcelona hoort een straf van vier jaar tegen zich uitspreken in Spanje nadat hij schuldig werd gevonden voor het verkrachten van een jongedame in december 2022.

De Spaanse rechtbank heeft donderdagochtend uiteindelijk uitsprak gedaan in de verkrachtingszaak van de oud-voetballer Daniel Alves. Op oudjaar december 2022 kon Daniel Alves zijn sexonlusten niet in bedwang houden en verkrachtte een jongedame in het toilet van een bardancing.Alves verklaarde eerst dat de dame vrijwillig wilde maar beelden opgenomen door een camera in de bardancing lieten een ander verhaal zien.Alves zichzelf aan en werd gelijk opgesloten. De rechter vindt dat er  er genoeg materiaal aanwezig is om de verkrachting gedaan door Daniel Alves te rechtvaardigen.

Gedurende het proces heeft zijn  vrouw echtscheding aangevraagd en ook verkregen. 0ok de 1ste advocaat die Alves had ingehuurd om hem bij te staan, bedankte gedurende het proces omdat hij overtuigd was dat Daniel Alves schuldig gevonden zou worden  voor het verkrachten van de jongedame.Ook probeerde Daniel Alves een week tot twee geleden te ontsnappen uit de gevangenis.Inmiddels heeft ook via zijn advocaat een schadevergoeding uitbetaald aan de jongedame. Het is nog onduidelijk als Alves en zijn advocaat in hoger beroep zullen gaan tegen de uitspraak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOudvoetballer hoort straf van vier en een half jaar tegen zich uitspreken