zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
2
(1)

Oude hamstring blessure dient zich weer aan bij Pedri

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De 21- jarige Spaanse international en middenvelder van Barcelona Pedri raakte zondag geblesseerd in de LA Liga ontmoeting tssen Ateltico Bilbao en Barcelona die in een 0-0 gelijke stand eindigde.

Pedri kreeg gedurende de 1ste helft wederom last van een oude hamstring blessure en moest helaas vervangen worden. Tijdens ondezoekingen maandag is gebleken dat het om een oude hamstring blessure gaat. Pedri heeft inmiddels aangegeven liever niet geopereerd te willen worden, maar genoeg uit te rusten  en daardoor 8 tot 10 wedstrijden te zullen missen en hoopt daarmee toch inzetbaar te kunnen zijn voor het laatste gedeelte van de competitie. Een operatie nu zou betekenen dat hij voor de rest van het seizoen niet meer inzetbaar zou kunnen zijn en dat wil hij niet.Het is overigens de 3de keer dit seizoen dat hij geblesseerd geraakt is. Pedri miste al 15 wedstrijden dit seizoen vanwege een blessure.

Ook wat Frenkie De Jong betreft is er maandag wat meer duidelijkheid gekomen over zijn blessure. Het gaat om zijn enkel. Hij zal voldoende rust inlassen. Verwacht wordt dat zowel hij als Pedri in april uiterlijk mei weer in actie kunnen komen voor Barcelona. Nu al is duidelijk dat De Jong niet voor Nederland in actie zal komen tijdens de 2 komende oefen interlands.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOude hamstring blessure dient zich weer aan bij Pedri