zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Oud- bondsvoorzitter Spaanse voetbalbond in eigen land aangehouden

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De 46-jarige oud- bondsvoorzitter van de Spaanse voetbalbond Luis Rubiales is dinsdag bij aankomst op het vliegveld van Madrid aangehouden.

Luis Rubiales is verdachte in een corruptiezaak. In het strafrechtelijke onderzoek rond de toewijzing van de Spaanse Super Cup aan Saudi- Arabie  werden vorige maand al meerdere mensen gearresteerd. Ook het huis van Rubiales in Granada en het  hoofdkantoor van de Spaanse voetbalbond in Madrid werden hierbij doorzocht.Met zijn arrestatie bij terugkeer in Madrid werd toen al rekening mee  gehouden. Rubiales was ten tijde van de huiszoeking in de Dominicaanse Republiek.

Het Openbaar Ministerie in Spanje heeft vorige  week nog een gevangenisstraf  van 2,5 jaar geeist tegen Rubiales voor de veelbesproken zoen tijdens de prijsuitreiking van de finale van het WK voor vrouwen.Tijdens het onderzoek is komen vast te staan dat Rubiales tegen de zin van Jennifer Hermoso haar een zoen op haar mond heeft gegeven tijdens de medailleceremonie in augustus vorig jaar.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOud- bondsvoorzitter Spaanse voetbalbond in eigen land aangehouden