woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Oud-bondscoach Curacao wint kortgeding tegen FFK

lees ook ...

Wimbledon2024/ Carlos Alcaraz de nieuwe graskoning.

De Spanjaard Carlos Alcaraz was in de herhaling van de finale van vorig jaar zondag wederom  te sterk voor Novak Djokovic. Alacaraz won de finale meer dan overtuigend van Djokovic met 6-2 6-2 7...

Remko Bicenti de oud-bondscoach van de nationale voetbalselectie van Curacao heeft het kort geding dat hij had aangespannen de Curacaose voetbalbond gewonnen.

De voormalig bondscoach werd door de rechter in het gelijk gesteld, wat betekent dat de FFK( Federashon Futbo’l Ko’rsou) alsnog de contractueel vastgelegde ontslagvergoeding volledig moet betalen.De rechter bepaalde dat de trainer recht heeft op een volledige uitbetaling van zijn afspraken in zijn contract.”Ik betreur het ten zeerste dat er weer kort geding aan te pas moest komen, om ervoor te zorgen dat de afspraken die ik met de FFK heb gemaakt over een eventueel vervroegd ontslag, door de FFK niet werden nagekomen.

” Zoals bekend bij velen staat het bestuur van de FFK momenteel erg onder druk. Zowel vanuit de verenigingen is er veel ongenoegen over het functioneren van het bestuur, maar ook heeft de FIFA niet lang geleden in een brief het bestuur van de FFK beschuldigd van slecht financieel beheer, zwakke controleomgeving, gebrek aan capaciteit, hoge belangenconflicten. ” Ikan hier alleen maar aan toevoegen dat het bestuur mij tot twee keer toe op een zeer onprettige manier heeft behandeld, nadat ik tot twee keer toe op dubieuze gronden werd ontslagen” zegt de voormalig bondscoach van Curacao.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOud-bondscoach Curacao wint kortgeding tegen FFK