maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.

lees ook ...

Tegenstander Real Madrid in halve finale Club World Cup beke...

De Spaanse ploeg Real Madrid speelt woensdag in de halve finale tegen AL Ahly van Egypte in de Club World Cup. Doordat Al Ahly, de kampioen van Egypte zaterdag in de kwartfinale van Seattle Sounders (...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics.

Na 9 overwinningen op rij heeft de Orlando Magic maandagavond ervoor gezorgd dat de Boston Celtics weer met beide benen op de grond werden gezet.Boston Celtics werd met 113-98 verslagen. Opvallend is wel dat de 3de overwinning op rij van de Orlando Magic  op de Boston Celtics, ondanks de Orlando Magic ook  dit seizoen een slechte start kent in de NBA.

De 20 -jarige Paolo Banchero  had met 23 punten een belangrijk aandeel in de thuisoverwinning van de Orlando Magic. Ook was het een heel bijzondere avond voor Jonathan Isaac, die na een blessure van bijkans 2,5 jaar terug is en weer mocht spelen voor zijn ploeg, de Orlando Magic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOrlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.