dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
0
(0)

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics.

Na 9 overwinningen op rij heeft de Orlando Magic maandagavond ervoor gezorgd dat de Boston Celtics weer met beide benen op de grond werden gezet.Boston Celtics werd met 113-98 verslagen. Opvallend is wel dat de 3de overwinning op rij van de Orlando Magic  op de Boston Celtics, ondanks de Orlando Magic ook  dit seizoen een slechte start kent in de NBA.

De 20 -jarige Paolo Banchero  had met 23 punten een belangrijk aandeel in de thuisoverwinning van de Orlando Magic. Ook was het een heel bijzondere avond voor Jonathan Isaac, die na een blessure van bijkans 2,5 jaar terug is en weer mocht spelen voor zijn ploeg, de Orlando Magic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOrlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.