zaterdag 25 mei 2024
25 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.

lees ook ...

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname. De doelverdediger van RKC...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics.

Na 9 overwinningen op rij heeft de Orlando Magic maandagavond ervoor gezorgd dat de Boston Celtics weer met beide benen op de grond werden gezet.Boston Celtics werd met 113-98 verslagen. Opvallend is wel dat de 3de overwinning op rij van de Orlando Magic  op de Boston Celtics, ondanks de Orlando Magic ook  dit seizoen een slechte start kent in de NBA.

De 20 -jarige Paolo Banchero  had met 23 punten een belangrijk aandeel in de thuisoverwinning van de Orlando Magic. Ook was het een heel bijzondere avond voor Jonathan Isaac, die na een blessure van bijkans 2,5 jaar terug is en weer mocht spelen voor zijn ploeg, de Orlando Magic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOrlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Boston Celtics.