Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Oranje spelersraad wil Henk ten Cate als bondscoach

Geplaatst

op

Img 6f7370cdefaa 1

De spelersraad van Oranje heeft aangegeven Henk ten Cate te willen hebben als bondscoach. De huidige spelersraad van het Nederlands elftal bestaat uit aanvoerder Virgil van Dijk, Ryan Babel, Mathijs de Ligt, Kevin Strootman en Daley Blind. De spelers zien de Henk ten Cate als de juiste coach om dit Nederlands elftal verder te ontwikkelen. Dit heeft de spelersraad kenbaar gemaakt naar de directie van KNVB.

Henk ten Cate zal de vertrokken Ronald Koeman (naar Barcelona) moeten vervangen. De goede prestaties en resultaten die tot nog toe neergezet zijn door het Nederlands elftal, dient onder leiding van ten Cate door getrokken te worden. De spelersraad ziet ten Cate als the “best man for the job”.

Het is nu aan de directie van de KNVB, of ze de wens van de spelersraad zullen behartigen. Het is nog onduidelijk of Henk ten Cate “oor” heeft om de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te worden.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matti
zondag 6 september 2020 12:11

Ja heel goede trainer van Gaal zou ook goed zijn. Alle 2 goed..Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen