dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Oranje Leeuwinnen ruiken de kwartfinale nu al

lees ook ...

Premier League beschuldigt Manchester City van fraude

De Premier League heeft de ploeg van Manchester City beschuldigt van het overtreden van de financiële regels en wel na vier jaar onderzoek. Na vier jaar onderzoek te hebben gedaan naar de financiële h...

De Oranje Leeuwinnen worstelden zich woensdagmiddag dankzij een prachtig doelpunt van  Van de Donk langs Portugal en zien de kwartfinale van het EK al voor zich

De Oranje leeuwinnen kwamen al heel vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong uit een prachtig genomen corner van Sherida Spitse kopte  Egurrola de 1-0 in , daarvoor werd nog een doelpunt van Portugal afgekeurd.Het 2de doelpunt liet niet lang op zich wachten op aangeven van Lieke Martens kopte Stefanie van der Gragt de 2-0 in , een mooie voorsprong binnen een kwartier spelen in de 1ste helft. De Portugeese vrouwen lieten zich echter niet uit het veld slaan en ook nu kwamen ze terug van een achterstand  en voor rust scoorde Carole Costa uit een penalty het eerste doelpunt voor Portugal.

In de 2de helft bleven de Portugeese vrouwen zoeken naar het 2de doelpunt en die kwam er ook, het was Diana Silva die ploegen op gelijke hoogte bracht 2-2.De Oranje Leeuwinnen werden daarna weer wakker maar zagen een doelpunt afgekeurd worden door de VAR. Toch zouden de Oranje Leeuwinnen aan het langste eind trekken en de wedstrijd met 3-2 winnen, het was Daniele van de Donk die vanaf buiten het strafschop  middels een heerlijke knal Nederland de overwinning bezorgde.

De Oranje leeuwinnen spelen zondag tegen Zwitserland en Zweden tegen Frankrijk.Een overwinning van de Oranje Leeuwinnen en een verlies van Zweden bezorgd ze de 1ste plaats in de groep.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOranje Leeuwinnen ruiken de kwartfinale nu al