zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Opvallende presentatie Lewandowski bij Barcelona

lees ook ...

Zine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madr...

Zine Zidane zou mogelijk voor de derde keer coach kunnen worden van Real Madrid en dan weer geschiedenis kunnen schrijven. Zidane, voor het laatst in het seizoen 2020/2021 trainer was van Real Madrid ...
  • De Poolse international Robert Lewandowski werd vrijdag officieel gepresenteerd als de nieuwe aanwinst van Barcelona met opvallend rugnummer 9

Het is bekend dat het afgelopen seizoen rugnummer 9 gedragen werd door Memphis Depay.Barcelona had alleen de presentantie van Lewandowski aangekondigd en niet dat van zijn rugnummer  natuurlijk zorgde dat voor vraagtekens.Laporta en Lewandowski gaven tijdens de persconferentie nader uitleg hierover .

Lewandowski gaf aan dat een dag voor de presentatie hij een goed gesprek met Depay hierover heeft gehad en dat er geen misverstand tussen hen is.Laporta zei dat het een beslissing van de club is.

60.000 supporters woonden de presentatie van Lewandowski bij en waarbij hij een bekende voetbaltrucje van Ronaldinho nadeed dat goed ontvangen werd door de supporters.Lewandowski heeft in de drie prea-season wedstrijden niet weten te scoren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpvallende presentatie Lewandowski bij Barcelona