woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Opvallende ontslag Alfred Schreuder bij AL-Ain

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

De 51-jarige Nederlandse trainer Alfred Schreuder zijn contract is ontbonden bij de Arabische club Al-Ain ondanks de goede resulaten van de ploeg onder zijn leiding.

Volgens de verklaring van de club over het ontbinden van het contract van Alfred Schreuder is te lezen dat de werkwijze van Schreuder en zijn staf niet overeen komen met het technisch beleid van de club en daardoor heeft de club gemend het contract met Schreuder te ontbinden. Het is wel opvallend dat Schreuder bij de club moet vertrekken, daar de resultaten toch wel positief zijn.

Onder Schreuder won de club totnutoe 13 van de 15 gespeelde wedstrijden.Het seizoen in de Verenigde Arabische startte in de maand augustus. De club staat momenteel op de 3de plaats in de competitie.Ook zorgde Schreuder ervoor dat de club zich heeft weten te plaatsen voor de laatste 16 van de Aziatische Championsleague. Schreuder tekende in mei dit jaar een contract bij Al-Ain na zijn vertrek bij Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpvallende ontslag Alfred Schreuder bij AL-Ain