dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Opvallende nederlagen van Barcelona

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

De kersverse kampioen van de LA Liga  Barcelona  heeft na het behalen van het kampioenschap  twee wedstrijden na elkaar  verloren en tegen ploegen van wie onder normale omstandigheden gewonnen zou  worden.

Barcelona heeft dinsdagmiddag  met 1-3 verloren van Real  Vallolid en een week ervoor van Real  Sociedad.Vooral na de wedstrijd van dinsdagmiddag tegen  Real  Vallolid  rijzen er nog meer vragen achter het verlies en na de uitspraken van coach Xavi Hernandez  na de wedstrijd.

Na de ontmoeting tegen  Real Vallolid  zei de coach het volgende we hebben ons doel al bereikt  en dat is het kampioenschap, Vallolid  had de punten harder nodig dan wij.Door de overwinning van Vallolid  klimmen ze uit de degradatie zone.Ook de basis opstelling van Barcelona zorgde voor enkele  vraagtekens.Verder gaf Xavi aan dat we Ter Stegen wilden helpen zijn  doel schoon te houden, wat niet gelukt is. Wat wel gelukt is dat Lewandowski zijn 23ste doelpunt als Topscorer  van de LA Liga liet noteren.

De wedstrijd tegen  Real Sociedad  verloor  Barcelona ook.Ook na de wedstrijd gaf Xavi Hernandez  aan niet zo te tillen aan het verlies. We hebben ons doel al bereikt  het kampioenschap,  Real Sociedad had de punten harder nodig dan wij.Door die overwinning is Real Sociedad zeker van Europees voetbal het komend seizoen  en we wilden opgepaste wijze het kampioenschap in eigen huis  vieren en op een waardige wijze afscheid nemen van onze aanvoerder Sergio Busquets zei Xavi na de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportOpvallende nederlagen van Barcelona